въпроси и отговори

[faq filter=”yes” category=”” ]

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Тук е мястото да задавате въпроси, свързани с модели врати, доставка, монтаж и т.н. ще се радваме да бъдете активни, а ние – да ви бъдем полезни! Тук е мястото за коментари по отношение на качеството на вратите и на нашите услуги! 🙂

 2. Аз лично съм изключително впечатлен както и от качеството на вратите, така и от предоставените услуги. В същото време цените като общо са много ниски, което ги прави достъпни за всеки.

 3. Здравейте! Аз бях ваш клиент. Искам да кажа, че вратите са много красиви, поне тези които си купих, но не съм доволна от монтажа. Изрязването и наставянето в ъглите е под всякаква критика.

  • Съжаляваме да го чуем, и то цяла година след монтажа!Ще се свържем с вас и ще коригираме проблема!

   • Здравейте, отново! Искам да ви благодаря, че се отзовахте и поправихте грешките в монтажа! Сега вече всичко е наред и сме доволни!

  • Монтажът на врати за района на Петрич и Сандански е по 35 лв на врата, а за района на гр.Дупница, гр.Благоевград, гр. Гоце Делчев монтажът на една врата струва 50 лв. При повече от 4 врати цената подлежи на коментар.Доставката е безплатна!
   Ако решите сами да си монтирате, ние ще ви доставим избраната врата БЕЗПЛАТНО!

 4. Искам и аз да изкажа мнение за “ХУБАВА ВРАТА” Хората са доста коректни, съвестни и работят добре. Лично аз и моето семейство останахме много доволни от монтажа и качеството на вратите. Другото което ми направи впечатление е, че хората не гледат само да монтират и да си ходят а мислят и за това да стане красиво. Лично аз препоръчвам ползването на услугите на “ХУБАВА ВРАТА”. Ще останете наистина доволни.

  • Благодарим за коментара, Юлиан! За нас е голямо удоволствие да чуем, че сте доволни от услугите ни! Със здраве да се радвате на вратите си! 🙂

 5. Преди няколко месеца се възползвах от вашите услуги и съм много доволна.Вратите са здрави и красиви впечатли ме също и бързината, с която се работи и коректността ви.Благодаря.

 6. Доволен съм от качеството и монтажа на метална входна врата. Времето на монтажа бе съобразено с моето свободно време, за което – Благодаря! Препоръчвам 🙂

  • Благодарим за милите думи, Живко! Радваме се, че сте останал доволен! Здраве и успехи! 🙂

 7. Госпожи и господа, служители на “Хубава Врата”,
  Наскоро използвах услугите на Вашата фирма за направа на 3 броя интериорни врати. С това писмо искам да изкажа голямата си благодарност лично към Вашия представител Асен , отговарящ на обявения GSM, за неговата точност, коректност и професионално отношение към работата си. Монтираните врати са още по-хубави отколкото изглеждат като модел в сайта.
  Искрено благодаря, желая здраве и весели коледно-новогодишни празници на всички Ви!

  С уважение,
  Бистра Бакалска, Благоевград
  13.12.2014г.

  • Здравейте, Бистра Бакалска!
   Благодарим много за милите думи! Искрено се радваме, че нашето старание, както и вратите ни са ви харесали!
   Желая Ви със здраве да полвате вратите! 🙂
   Весели празници!

 8. Възползвахме се от вашите услуги преди две години. Вратите и щорите са качествени. За изминалите две години не са се променили и изглеждат така, както в деня на монтажа. Искам да изкажа благодарност за коректното отношение, професионализма, с който се отнасяте към клиентите и качествената работа.

  • Здравей, Ангеле! Радвам се да прочета, че сте доволни от нашата работа и, че дори и след две години си се сетил за нас! 🙂 Благодаря за оценката, а също дължа благодарност, че идват клиенти по ваша препоръка! Поздрави!

 9. Здравейте интересува ме покритието и пълнежа на врата 099w-бяла, тъй като ми трябва врата за вход на къща, която ще е подложена на външни климатични въздействия и да не кондензира зимата. Също така до каква степен е уплътнена с оглед пропускане на вятър. За колко време и цена може да я доставите и монтирате в Благоевград.

  • Здравейте!
   Въпросната врата е добре уплътнене и изолирана, но ако има директно излагане на слънце и дъжд, ще се развали качеството на покритието. Има друг модел с УВ покритие. Свържете се е нас да ви дадем допълнителна информация, моля! 🙂

 10. Здравейте, искам да попитам как стоят нещата за доставката и монтажа извън посочеите от вас градове? (от Габрово съм)

  • Здравейте! За съжаление, на този етап не бихме могли да Ви бъдем полезни в Габрово. Здраве и успехи! 🙂

 11. Здравейте от Благоевград. От Хубава врата поръчахме две интериорни и една входна врата. Качеството и на трите врати е много високо. Цветовете, материалите и стилът са елегантни и красиви. Много сме доволни и от монтажа, който впечатли дори съседите. Не се наложи допълнително измазване и боядисване, защото човекът, който ги монтира, много се постара и вратите паснаха добре в касата. Също така, лесно осъществявахме контакт с фирмата и с представителя й, и винаги получавахме отговор надлежно и бързо. За всичко това благодарим и оставяме препоръка.

  • Монтажа не е включен в цената и зависи от конкретната врата, а също така и от това къде ще се монтира. Ако дадете повече информация, бихме ви дали по-конкретен отговор. Поздрави! 🙂

  • Здравейте!
   Благодарим за проявеният интерес! Извършваме монтажи и в Черниче. Доставка и вземане на размери – безплатно. Монтаж на една врата е 50 лв за Черниче и околните села. Ако имате и други въпроси, не се колебайте да ни потърсите на телефон 0884560339
   Поздрави!

 12. Здравейте:-) Благодарим Ви за качественото и професионално обслужване, немската врата, която поръчахме е изключителна и отговаря на всичките ни желания:-) Пожелаваме Ви успех от сърце:-)

  • Благодарим за милите думи!
   Радваме се, че сте получили това, което сте търсили! Здраве и успехи и на вас! 🙂

 13. Здравейте 🙂
  Благодаря за доставката на два броя външни врати и за извършения монтаж в доста екстремни условия!

  • Здравейте! 🙂
   Радваме се истински, когато клиентите ни са доволни от свършената работа. А условията не бяха чак “екстремни”, случва ни се често да “похапваме” мазилка…
   Със здраве да се радвате на вратите си, Мила! 🙂

 14. Здравейте, искам да попитам как стоят нещата за доставката, монтажа и вземането на размерите в гр. Пловдив? Става въпрос при евентуална поръчка на 7 броя врати крафт мастър.

 15. Здравейте, тъй като ми предстои основен ремонт на коридора и мисля да сменя всички врати 4 броя плюс 2 входни как е по удачно да се поставят вратите след като се обработят стените и се постави ламинат на пода или преди това? Благодаря.

  • Здравейте!
   Реда на изпълнение, който ние ви препоръчваме е следният:
   1-во/ Махане на первазите на вратите ви.
   2-ро/ Свържете се с нас или друга фирма за врати да ви бъде взет размер за новите врати и да ви консултират на място.
   3-то/ Поставете входните (ако са метални/блиндирани)
   4-то/ Ремонтирайте подовите настилки.
   5-то/ Монтаж на вътрешни врати . Тази е последната процедура, преди да поканите приятели за почерпка! 🙂
   Ако имате въпроси,не се колебайте да ни позвъните на телефон 0884560339 Поздрави!

  • Всичките метални врати са с праг, но предлагаме една подсилена и шумоизолирана МДФ врата от серия крафт мастер, която е без праг. Можете да се консултирате и на телефонен номер 0884560339

  • Здравейте! Извършваме монтажи и в София, но за да получите конкретна оферта за врати е нужно да ни дадете информация кои врати сте избрали, остъклен или без стъкло вариант искате и колко са големи касите (дебелината на стените)