ВРАТИ

Врати,

врати…

Изборът им не винаги е лесен, нали? Ако ви е омръзнало да обикаляте магазините в търсене на врати за дома ви и да получавате оферти с безсрамно високи цени, или просто не немирате модел, който ви допада, то вие вече сте на точното място! Тук ще откриете голямо разнообразие, разумни цени, професионална консултация, и качествен монтаж на избраните от вас врати!

[portfolio name=”2061″ ]

Всичките врати в този сайт можете да закупите и на изплащане чрез нашият партньор БНП Париба!

НОВО! В търсене на оптимално решение за вашите интериорни врати, ние започнахме наше собствено производство на врати, които можете да видите ето тук. По-долу в тази страница можете да гледате няколко клипа, демонстриращи нашето производство на интериорни врати.

Безспорно изборът на врати за вашият дом е важен, както по отношение на дизайна на интериора (ако става въпрос за интериорни врати) и изгледа на вашият вход (ако избирате входни врати), също така е съществен и за шумо и топлоизолацията.Има, естествено и финансова страна дилемата кой модел врати да закупим.

Когато избирате врати първо трабва да сте на ясно дали ще имате нужда от входни врати, интериорни врати, дали ще имате нужда от остъклени врати или плътни модели.

Дали ще се спрете на входни или на вътрешни врати е нещо, което едва ли ще ви затрудни. Входните врати са предназначени за входа, а вътрешниете врати – за останалата част на дома ви.

Въпросите дали да изберете остъклен или неотъклен модел врата са свързани с цена от една страна, тъй-като остъклените врати са с по-висока цена от неостъклените. А от друга страна остъклението позволява повече светлина, повече “свързаност” и “видимост” между стаите.

Неостъклените модели врати, от своя страна предлагат повече уединеност, повече шумо и топлоизолираност между помещенията.

Имайки предвид и ефекта който търсите да се постигне в дизайна на дома ви, отчитайки и споменатите особености на изброените видове врати, можете спокойно да се насочите към избор на конкретни модели.

В нашият фирмен блог за врати, ние от Хубава Врата ще се постараем периодично да ви предоставяме новини и всевъзможна полезна информация, която да ви помогне, както в избора на врати при покупката им, също така и ще ви дадем нужната информация за потдръжка на закупените вече врати.

И още тук нека да споделим според нас какво значи една врата да е хубава:

1/Да бъде изработена от първокачесвен материал, който да подсигури нужната здравина и износоустойчивост!

2/Да има здраво покритие (във връзка с което категорично ви препоръчваме да избягвате врати с покритие от хартиено фолио), с цел дълги години да ви радва без да се надрасква и от най-безобидният ръб!

3/Да има разумна цена!

4/Да подхожда на дизайна на дома ви!

И за де не сме голословни ето един нагледен пример за хубави врати :

врати

врати

ремонт на CNC рутери, ремонт на дърводелски машини, инсталация на кантираща, ремонт на циркуляр,

ремонт на машини с компютърно управление, ремонт на компресори, ремонт на вакуум помпи, ремонт на опаковъчни машини